tiistai 9. kesäkuuta 2015

Irtohypytys ja pieni tapaturma

Mimmin kanssa ollaan nyt käyty lähinnä lenkkeilemässä ja eilen oli sitten irtohypytys. Reetta oli apuna, sillä en vieläkään saa juosta, mutta parempi antaa selän rauhassa parantua eikä hajottaa sitä kokonaan :) Juoksutin ensin Mimmiä ympyrällä molempiin suuntiin n.5min suuntaansa. Kiinnitin huomiota Mimmin takajalkoihin ravissa, se nimittäin laahasi niitä ajoittain. Toki se käytti nyt takapäätään paremmin kun oli juoksutusjärjestelmä käytössä ja laahaaminen on tullut huomattua aiemminkin. Irtohypytys sujui tosi hyvin ja Mimmi tuntui tykkäävän hyppäämisestä kun niskojaankin nakkeli ;) Tässäpä niitä kuvia nyt sitten! 






 siinä Mimmi hyppää 110cm :) 








Mimmin irtohypytyksen jälkeen oli tarkoitus irtohypyttää myös Reetan oma hevonen, mutta hepat päättivätkin sitten ottaa laitumen portilla yhteen, syynä ilmeisesti Miran kiima. Mimmillä oli vielä hokit jalassa ja ne aiheutti Miralle haavan takapuoleen. Luojan kiitos se on lähtenyt paranemaan! 

Tänään sitten oli hevosilla kengitys. Menin puoli yhdeksän aikaan tallille ja sainkin jo aika pian hake Mimmin laitumelta. Kengitys sujui tosi hyvin ja Mimmilläkin nyt kesäkengät alla ;) 

Mimmi törötti paikallaan kun tatti :) 


Tässä nyt muutama lenkkeily kuva aiemmilta päiviltä :)





 Äitikin uskalti vähän matkaa taluttaa :) 

 Puhtaat riimut päässä ;D ja likaset lähti pesuun --> 


Ainiin, nyt paras osuus! Hommasin Mimmille ötökkäloimen agrimarketista. Tältä se näytti kun lähdin tallilta kotiin; 








Ja tältä näytti aamulla kun tallinomistaja meni ruokkimaan hevosia! :D




3 kommenttia:

  1. Hei Piia!
    Onnittelut lukio paikasta. Olen itsekkin tulossa Rautalammin lukioon syksyllä :D
    Olisi kiva tutustua ennen koulun alkua. Vaikutat blogin kautta todella mukavalle ja elämän ilmoiselle tytölle. Jos haluat niin laita s-postia:
    myryliini@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Onko sulla facebookia? Sieltä mut tavoittaa helpoiten :)

      Poista