perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin uskaltauduin puomeille

Jes! Kerrankin ajoissa kirjottelemassa tänne uutta postausta!

Keskiviikko 29.7
Oon nyt niin täpinöissäni että pääsen kertomaan teille pari juttua, joten kerron pääosin kuvien avulla mitä ollaan Mimmin kanssa touhuttu. Kenttä oli aika lääryä paikoittain joten tyydyin pyörimään tossa ympyrällä ja ravia kovempaa ei menty. Mimmi toimi aika kivasti ja jälleen kerran, mimmin aiempina päivinä ilmennyt pään ylös - alas heiluminen on johtunu siitä et mulla oli kova käsi. Nyt hokasin taas et hei, se tuntuma voi olla rentokin :)

 Mimmin oikean takajalan vuohisesta löyty tollanen "haava"





 Tossa tollanen "onnistunut" kuva :D 

Torstai 30.7 
Kysyin aamulla luvan käyttää puomeja ja sain siihen luvan. Meillä oli siis luvassa pientä puomitreeniä. Niin siis hetkinen? Saanko mennä puomeja? Joo, saan jollei hevonen päätä hypätä. Onneks Mimmi ei päättänyt rueta loikkimaan niitä vaan käveli/ravasi niiden yli niin kuin kuulukin. Sain Mimmin suht nopeasti ratsastettua muotoon ja aloin vaatia takapäätäkin enemmän käyttöön, välillä huomasinkin että se takapääkin tulee kyllä ihan hyvin mukana ;) 


 Ei, ei mennä kun hirvi..jooko?



 Noniin, tätä mä hain :)
 Hyvin sujuu <3 Koivet ainakin nousee ;D

 Minä ja mun pöhkö pullaponi <3
Pullaponi piehtaroinnin jälkeen :)




Tänään 31.7
Kävin aamulla joskus yhdeksän aikoihin jo tallilla. Hain Mimmin talliin harjasin sen ja puhdistin vuohisen pienen haavan sekä laitoin siihen iho- ja haavavoidetta. Laitumella Mimmi sai sitten aamuruuan. Lähdettiin joskus puol 11 aikaan Kuopioon matkukseen lähinnä Hööksin liikkeen takia. Hööksiltä mukaan tarttui saappaat ja niihin pienet korokepalat. Suitsisopista matkaan tarttui ratsastushousut grippi paikoilla! Täytyy kyllä kehua Suitsisoppia! ihan mahtava palvelu ja tunsin itseni tervetulleeksi ja myyjä selkeästi osasi asiansa :)  Grippi paikat? Ihan outo juttu mulle, mutta kehuivat hyväksi.. Saas nähdä sitten ;) Hommasin uusia ratsastuskamoja ihan senkin takia että ratsastuskeskuksella on pääntauti epäily, enkä missään nimessä halua sitä Mimmille. Hommasin Suitsisopista Mimmille magic brushin. Pisteet niidenkin yksittäismyynnistä Suitsisopille!






Miltä teistä kuulostaisi varustepostaus? Meinasin jo tähän postauksen jatkeeksi kirjoitella niistäkin, mutta tuskin jaksatte novellia rueta lukemaan? :D Anyway lisäilen huomenna tähän postaukseen ja edelliseenkin videot. Ollut netin kanssa pientä säätöä niin ei ole pystynyt pahemmin latailee :P 
 Eka video latautukin jo! Olkaapas hyvät :3  https://www.youtube.com/watch?v=VfUXvmxlcNw&feature=youtu.be

6 kommenttia:

  1. Millos uutta postausta

    VastaaPoista
  2. Kunhan kerkee. Kyllä se on mielessä koko ajan mutta lukio vie aika paljon aikaa. :)

    VastaaPoista
  3. Aiotko mennä Mimmillä tunneille?

    VastaaPoista
  4. En tiedä vielä. Riippuu ihan siitä kuinka kalliiksi tulee :)

    VastaaPoista
  5. Keltä ja miksi sun täytyy kysyä lupa puomeihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tallinomistajalta tietenkin :) ja no koska ne ei ole mun niin luonnollisesti kysytään lupa :)

      Poista